Over ons

Reparatie op locatie

Flex Cooling B.V. is gevestigd te Honselersdijk, wij zijn in 2011 gestart met het onderhoud en reparatie op locatie van transport koelunits van de merken Carrier, Thermo king, TRS en Mitsubishi tegen een scherpe prijs.

Wij zijn gestart omdat er veel vraag was naar service en reparatie op locatie tegen een scherpe prijs.

Onze kracht  is dat wij naar de klanten toe gaan, dit bespaart onze klanten veel tijd omdat de koelunits op de locatie blijven staan en niet verplaatst hoeven te worden.

Pech onderweg, koelproblemen of wenst u service op locatie, Flexcooling biedt oplossingen op locatie!

De twee servicewagens van Flex Cooling zijn uitgerust met verschillende gereedschappen, accessoires en onderdelen. Ook storingen en reparaties kunnen veelal onderweg worden uitgevoerd.

Lekdichtheidstest

Voor F-gassen units met een inhoud van meer dan drie kilogram aan koudemiddelen is een jaarlijkse lekdichtheidtest ofwel CFK-keuring door een gecertificeerd bedrijf wettelijk verplicht. Flexcooling Transportkoeling verzorgt deze CFK-keuring die wij zoveel mogelijk combineren met de periodieke onderhoudsbeurten (bij een grote beurt f-gassen in begrepen).

Logboek

Bij alle installaties die drie kilogram of meer aan koudemiddel bevatten, hoort een logboek. Hierin staan gegevens over de installatie en worden feiten vermeld over onderhoud en service. De eigenaar is verantwoordelijk voor dit logboek en het up-to-date houden hiervan. Het boek hoeft niet bij de koelinstallatie aanwezig te zijn, deze kan u bijvoorbeeld op kantoor bewaren. Flexcooling stuurt na het uitvoeren van werkzaamheden aan het koeltechnische gedeelte van de unit alle noodzakelijke documenten naar u toe.

Logboekkaart

In tegenstelling tot het logboek dient de logboekkaart altijd bij de koelunit aanwezig te zijn. De meest geschikte plaats hiervoor is de logboekkoker, die zich normaal gesproken onder of naast de koelinstallatie bevindt. Na het uitvoeren van werkzaamheden aan het koeltechnisch deel van de unit, vermelden onze monteurs deze werkzaamheden op de logboekkaart.

Verkoop

Naast het leveren van deze diensten, verkopen wij nieuwe en gebruikte units. Ook leveren wij zowel nieuwe- als ruilonderdelen, o.a. van Carrier en Thermo King. Hiernaast kunnen wij onderdelen voor u repareren of reviseren.

Klik hier voor de huidige onderdelenlijst.

Gebruikte onderdelen

Alle onderdelen voor alle genoemde merken worden door Flexcooling geleverd tegen scherpe prijzen nieuw of gebruikt.

Wij hebben een voorraad van gebruikte en vervangende onderdelen. Deze bestaat uit o.a. motoren, compressoren, plaatdelen en verdampers.

Gebruikte units

Onze voorraad gebruikte units zie gebruikte units.

I.v.m. de wisselende voorraad adviseren wij U te voren contact met ons op te nemen contact met ons op te nemen.

Ruilonderdelen

Onze voorraad is aangevuld met een uitgebreid aantal ruilonderdelen.

Reparatie of revisie

Wij kunnen de volgende onderdelen voor u repareren of reviseren:

- Compressoren van het type O5K2, O5K4, O5G en O5G ultra O5D Vector (drive kit not electric old en new type).

- Thermo King X430 compressoren met zowel dikke als dunne as.


Ook kunt u voor de levering van complete revisie sets bij ons terecht. Mocht het onderdeel dat u zoekt niet op voorraad zijn, dan kunnen wij deze voor u bestellen.

Voor een offerte op maat neem contact met ons op via het contactformulier of bel 0652392390 voor een afspraak.